2014-09-03 09:05:31• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Változásokra számíthat szerelmi életében

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a Szaturnusszal van együttállásban: nehéz döntés előtt áll, úgy érzi, bármilyen választásra jut is, az a veszteségeit növeli. Ha teheti, halassza a döntéseket a jövő hétre. Akkorra sokkal tisztábban fog látni már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A barátság azt is jelenti, hogy felvilágosítjuk barátunkat a hibáiról, és mintegy tükröt tartva elé, jobb útra próbáljuk téríteni. Nehéz feladat ez önnek, hiszen olyan lágyszívű, de mégis meg kell tennie, ha jót akar annak, akit szívből szeret.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Szaturnusz a kötelezettségek házában jár, ami némileg nyomasztóan hathat önre, úgy érzi a vállára nehezedő felelősségek súlya nyomja. Ez konkrét hát- vagy gyomorfájást is okozhat, amit kívül-belül kúrálhat gyógyvizekkel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A bőséget árasztó Jupiter most a pénz házában jár: alighanem itt az ideje, hogy ellátogasson egy lottózóba! Lehetnek azonban jobb ötletei is a meggazdagodásra, de legalábbis az anyagi élete stabilizálására ez igen jó hét lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Most magára tudja irányítani a figyelmet, mert a jegyén áthaladó Nap vonzóvá és sugárzóvá teszi. A szavakat is könnyebben megtalálja, így határozott meggyőző erővel bír. Tárgyaláson, eszmecserén öné lehet a fő szerep!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tanítani, bölcselkedni támad kedve: gyermeke, ha van, most sokat tanulhat öntől. Egyébként is megnő tekintélye a fiatalabb generációk szemében, ezt pedig kihasználhatja ismeretei, életelvei továbbadására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szokottnál is ábrándosabb kedvű, s nincs is ebben semmi hiba. Főleg, ha valamelyik kedves hozzátartozója jeles napja közeledik. Ámde nem szűkmarkúság, ha csak lehetőségei szerint költekezik. A legfőbb dolog az ünnepekben a szeretet, az együttlét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Még mindig harcot vív a külvilággal, de egy jó barát segít a helyes út megtalálásában. Segítségével talán rájön, hogy az igazán fontos dolgok küzdelem nélkül is megkaphatók. Inkább a saját maga köré vont falakat kéne ledöntögetnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyén áthaladó Hold ingadozóvá és érzelmessé teszik pénteken, ami aztán rányomja bélyegét az egész hetére. Álmatag és tétova énjét azonban gyakran cserélgeti valami rideg elutasítással. Ez önvédelemnek kevés, viszont nagyon bántó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha eddig gyalogosan járt, most alkalma lehet változtatni sorsán: beiratkozhat egy autóvezetői tanfolyamra, esetleg akár egy új járgányt (kocsit, vagy kerékpárt) is beszerezhet. A vásárláshoz kérje ki egy ismerőse tanácsát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy változásokra számíthat szerelmi életében, vagy ha már az érettebb korúakhoz tartozik, akkor gyermekeivel kapcsolatban. A változás talán sokkoló lehet, de egy új, jobb időszak kezdetét jelenti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szeretet megértés is, nemcsak adakozás. Ha olyasmivel halmozza el szeretteit, aminek azok nem örülnek, akkor aligha tesz jót velük. Inkább hallgassa meg vágyaikat, ne akarjon diktálni. Így önnek is több öröme lesz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: